ПОЛЕЗНО

7 причини за монтаж на климатик във Вашия дом

montaj klimatik

С постоянното покачване на температурите, всеки от нас търси най-ефективния начин да се разхлади без сметките му за електроенергия драстично да се повишат. Климатиците са не само достъпни, но са също така и много ефективни. Не заемат много място във Вашия дом и се предлагат в широк диапазон от модели, размери и дори дизайн.
Предлагаме Ви 7 причини, поради които да инсталирате климатик във Вашия имот:

1. Достъпни цени

В днешно време климатиците са все по достъпни и в този ред на мисли клиентът е свободен да избере възможно най-изгодния за него вариант според бюджета, нуждите си и помещението, в което ще бъде инсталиран. Осигурете си комфорт без повишение в сметката ви за електричество!

2. Висока енергоефективност

Ако искате Вашият дом да остане прохладен за дълго време, без това да доведе до големи енергийни разходи, един климатик е най-добрият вариант. Когато правите проучване, какъв точно да закупите, винаги се интересувайте от неговия енергиен клас.

3. Лесна инсталация

Въпреки че всеки един монтаж е строго индивидуален и може да се различава според особеностите на обекта, ако се доверите на добри специалисти, няма да имате никакъв проблем.

4. Универсално приложение

Климатичните системи намират приложение в различни по вид помещения. В зависимост от типа, те реално могат да се използват във всяко помещение във Вашия дом: спалня, кухня, кабинет, както и във фитнес залите, театри, офиси, индустриални помещения и много др. Разбира се, изключително важно е да съобразите необходимата мощност според големината на помещението, което ще се охлажда или отоплява.

5. Широка гама модели

Разнообразието е ключов фактор и ние от „Йовев Клима“ можем да Ви предложим много модели с различен и елегантен дизайн на вътрешните тела. Това позволява да имате повече гъвкавост при обзавеждането на Вашето помещение, а защо не и да внесете нужния акцент.

6. Разнообразни функции

Има толкова много и различни функции, които климатиците могат да предложат в наши дни. Дори някои от тях да Ви изглеждат ненужни и сложни, веднага след като ги разучите ще разберете, че не е така.

7. Компактни размери

Климатиците не заемат много място в помещението. Разбира се, техните размери варират, но в зависимост от пространството, в което ще се монтират и техния тип, деликатно се съчетават с интериора.